2023-08-23 14:48:55

Taksojuht

CVKeskus.ee klient
700 - 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kui Sulle meeldib autoga sõita ja inimestega suhelda, meeldib vabadus valida ise töölkäimise aega ja graafikut, siis on just taksojuhi amet see, mida tasub proovida.

Tööga alustamiseks on vajalik vaid B-kategooria juhiluba ja Taksojuhi kutsetunnistus.
Reval Taksosse tööleasujale on Taksojuhi Ametikoolituse kursus TASUTA! – (tavahind 130 €). Nullist alustajale pakume igakülgset abi taksojuhiks saamisel.

Töö Reval Taksos põhineb 99% väljakutsetel ja ei ole peatustes tühjalt seismist. Väga suure osa tellimuste mahust moodustavad lepingulised kliendid, mis garanteerib tellimused 24/7. Sealjuures ka varastel hommikutundidel.

Milleks aega raisata, helista juba täna ja küsi lisa!

REVAL TAKSO taksojuhina töötamiseks on peamiselt 3 varianti:

1. VARIANT: Töölepingu alusel palgalise taksojuhina. Taksojuhi tasu (bruto) on 30% tema teenitud kassalt. Mingisuguseid varjatud tasusid ei ole. Kõik auto ja töötegemisega seotud kulud (s.h. pesu ja kütus) katab tööandja. Töö on tagatud dispetsherkeskuse tellimustega. Töölkäimine on töölepingu puhul graafiku alusel ja vahetustega. Garanteeritud on iga-aastane puhkus 28 päeva.

2. VARIANT: Töötamine koostöölepingu alusel REVAL TAKSO renditaksol. Pakume rendile eriti ökonoomseid, CNG-maagaasil töötavaid ja täielikult taksoks kohandatud Opel Zafira mahtuniversaale. Kogu juhi teenitud kassa kuulub juhile. Juht tasub ettevõttele takso kasutamise eest renti ja maksab FIE tööjõumaksud. Juhi kulutused maagaasile on linnasõidul keskmiselt 5€ /100 km. Renditaksodel on TASUTA AUTOPESU! Juht on vaba töögraafiku valimisel.

3. VARIANT: Töötamine Reval Takso kaubamärgi all oma taksoga. Reval Takso tagab töö 100% võrdsetel alustel teiste Reval Takso kaubamärgi all töötavate taksodega. Juhil tuleb ettevõttele tasuda vaid frantsiisitasu. See on võimalus olla täielikult iseenda peremees. Töö alustamise ja lõpetamise otsustab juht ise. Kui Sul on soov töötada oma autoga, kuid puudub täna võimalus selle soetamiseks, siis ka siin ulatab ettevõte oma abikäe. Võimalik on nii renditaksode väljaost kui ka abi autode liisimisel.

Ootused kandidaadile

Reval Takso taksojuhiks kandideerimise nõuded:

1. Kandidaat on võimeline töötama meeldiva klienditeenindajana
2. Nõutav on vähemalt 2 aastat juhstaazh, soovitatav eelnev töökogemus autojuhina.
3. Eesti keele oskus elementaarsel suhtlustasandil
4. Tallinna linnatänavate tundmine

Ettevõte pakub

Reval Takso pakub:
1. Võimalust asuda kiirelt tööle.
2. Palju tööd 24/7, väljaõppe võimalust kohapeal, sõbralikku ja pingevaba töökeskkonda.
3. Mugavaid, ruumikaid ja ökonoomseid (CNG-maagaasil töötavaid) autosid.
4. Tasuta Reval Takso selvepesula kasutamine kõigile Reval Takso kaubamärgi all töötavatele taksodele
5. Soodushinnaga autoremondi teenuseid Reval Takso teeninduses.

Milleks aega raisata, helista juba täna ja küsi lisa!