2023-08-23 14:48:55

Klienditoe spetsialist ABB AS

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Klienditoe spetsialisti peamisteks ülesanneteks on kliendisuhete haldamine teistes riikides tegutsevate ABB üksustega, tellimuste käitlemine ning garantiijuhtumite koordineerimine kogu protsessi vältel koostöös kolleegidega üle maailma asuvates ABB osakondades.
Klienditoe spetsialist tegeleb kindlate riikide või regioonidega. Tema ülesandeks on oma regioonist tulevate tellimuste kontroll ja käitlemine ABB globaalses tellimuskeskkonnas, aktiivne kommunikatsioon sisepartnerite ja klientidega inglise või mõnes teises võõrkeeles ning järelhaldus SAP programmis. Lisaks eeldame kandidaadilt oskust täita seatud eesmärke ning kiiret reageerimisvõimet kõrvalekalletele protsessis.

Ootused kandidaadile

Majanduslik või muu sarnane kõrgharidus (bakalaureusekraad). Väga hea inglise keele oskus kõnes ja kirjas. Kandidaat suudab töötada süsteemselt üksikasjadele tähelepanu pöörates ning tal on töökogemus klienditeeninduses ja/ või garantiitööde korraldamises. Kandidaat on klienditeenindusele orienteeritud ja algatusvõimeline ning oskab iseseisvalt töötada ja ülesandeid lõpule viia.

Ettevõte pakub

- kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid
- konkurentsivõimelist töötasu
- sõbralikku ja toetavat meeskonda
- tööd rahvusvahelises ja tunnustatud ettevõttes
-tööalaseid enesetäiendus- ja arenguvõimalusi
-tööle tasuta bussitransporti

Lisainfo

TÖÖKOHT ASUB JÜRIS.

Sobivate kandidaatidega võtame ühendust.