2023-08-23 14:48:55

Müügiassistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiassistendi rolliks on aidata müügimeeskonnal paremini kliente teenindada ja tagada tellimuste sujuv ja õigeaegne käsitlemine suheldes meie Baltikumi müügitiimi, Soome emaorganisatsiooni ning tehastega Euroopas. Kirjeldad klienditellimusi infosüsteemis (SAP), jälgid tellimuste kulgu ja logistikat, valmistad ette müügiarved ja kontrollid nende tasumist ning vajadusel aitad ette valmistada pakkumisi ja turundusmaterjale.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on eelistatavalt töötanud kas tehnilise müügi alal, tootmis- või logistikaettevõttes müügiassistendina, üldassistendina, ostu- või tootmise planeerimise spetsialistina või finantsala assistendina. Ootame endaga liituma süstemaatilist ja iseseisvat, püsivat ja kolleege aidata soovivat töökaaslast. Hea inglise ja eesti keele oskus ning vilumus levinud arvutiprogramme kasutada on hädavajalikud. Täiendavalt mõne keele valdamine (skandinaavia või vene) tuleb kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume turvalist töökohta kaasaegses ja edukas rahvusvahelises ettevõttes, koolitust ja kolleegide toetust sisseelamisel, rahvusvahelist suhtlust ja korralikku sissetulekut.

Lisainfo

Palun saatke oma CV ja vabas vormis avaldus märgusõnaga „KSB“ hiljemalt 1. juuniks k.a. Täiendav informatsioon vaadates www.ksb.com või telefonil 667 1520. Avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.