2023-08-23 14:48:55

Torukeevitaja Soome

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kogenud torukeevitajaid tööle Soome Porvoo linna, mis asub Helsinki lähedal veidi maad ida suunas. Töö sisuks on erinevate musta ja roostevaba metalli torustike ja metallkonstruktsioonide koostekeevitust ja paigaldust vastavalt joonistele. Osa tööd tehakse sisetingimustes ja osa tööd väljas. Torudele tehakse rõhukatsed peale töö valmimist. Töö algab kohe kui sobivad töötajad on leitud. Vajame mitut inimest. Töö kestus vähemalt 6 kuud. Kui tellimusi on ja kõik sobib, siis jätkub tööd pikemaks ajaks. Ametlik leping Soome firmaga ja maksud makstakse Soome.

Ootused kandidaadile

Tehniline haridus
Varasem MMA, MIG MAG ja TIG keevituse kogemus vähemalt 5 aastat
Jooniste ja mõõtude lugemise oskus
Hea soome keele oskus
Iseseisvus ja tahe tööd teha
Kehtivad tööohutuse ja tuletööde kaardid
Eesti või muu EU riigi kodakondsus
kasuks tuleb kehtivate keevitussertifikaatide olemasolu, sh PED-sertifikaat

Ettevõte pakub

Ametlik tööleping Soome firmaga, maksud makstakse Soome
Palk - kandideerimisel palun esitage oma palgasoov tunnis bruto
Firma aitab elamispinna leidmisel. Üüri tuleb ise maksta. 1 toalise korteri üür Soomes on umbes 300-400 eur/ kuus. Üür sisaldab kütet, elektrit, vett, mööblit, TV ja internetiühendust. Transport Eestist Soome ja tagasi on töötaja enda kulul.
CV palun saatke kas eesti, inglise või soome keeles.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata eesti, soome või inglisekeelne CV läbi CV keskuse. Enne CV saatmist palun veenduge, et teie kontaktandmed CV-s on toimivad, muidu ei ole võimalik teiega ühendust võtta. Lisainfo töö kohta argipäeviti kl 10-16, tel 5234535.