2023-08-23 14:48:55

Töövõime hindamise juht

CVKeskus.ee klient
Alates 1650 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Peamine tööülesanne on töövõime hindamise protsessi korraldamine ja juhtimine (https://www.tootukassa.ee/content/toovoimereform/toovoime-hindamine). Põhja-Eesti Taastusravikeskus hakkab töövõimehindamise teenust osutama mitmetes maakondades ning juhi ülesanne on võrgustiku efektiivse töö tagamine, inimressursi tagamine ning tööprotsessi praktiline korraldamine.
Arstide puhul on võimalik ka ise töövõime hindamist läbi viia ning selle eest täiendavat töötasu saada - kui selline huvi on siis küsi selle kohta täpsemalt.

Ootused kandidaadile

Otsime inimest kellel on meditsiini valdkonnas töötamise kogemus (füsioterapeut, õde, tegevusterapeut, psühholoog, logopeed, arst) ning kes on hea suhtleja ning organiseerija. Vajalik on oskus suhelda erinevate inimestega ning võime suhteid hoida, võrgustikus saab olema ca 30 ekspertarsti, kelle tööd on vaja koordineerida. Vajalik on ladus arvutiga töötamise oskus. Kasuks tuleb kokkupuude puudega inimestega või mõni muu seos töövõime hindamisega. Kasuks tuleb varasem juhtimise kogemus.

Ettevõte pakub

Pakume väga head võimalust ettevõtlikule inimesele midagi üles ehitada ning ennast proovile panna juhi ja organisaarorina. Töökollektiiv on avatud ja toetav. Konkreetsel ametikohal puudub jäik ülesehitus ning paljuski on võimalik iseenda töökeskkonda kujundada.