2023-08-23 14:48:55

Audiitor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tulemusauditite tegemine majanduse- ja rahanduse valdkonnas

Ootused kandidaadile


·         magistritasemel akadeemiline majandus-, õigus- või riigihalduse alane haridus;  ·         sobiv töökogemus poliitikaanalüüsi, makromajanduse, finantsriskide hindamise või maksunduse vallas;·         Eesti ja Euroopa Liidu majanduspoliitiliste eesmärkide ja ühiskondlike protsesside mõistmine;·         inglise keele hea oskus;·         väga hea analüüsioskus, sh andmeanalüüsioskus;·         tahe arendada end audiitorina või analüütikuna;·         oskus ja võime näha nii tervikut kui detaile;·         hea kirjutamis-, kuulamis- ja kõnelemisoskus;·         avatus, sihikindlus ja rahulik meel;·         enesekehtestamis- ning meeskonnatööoskus;·         huvi ühiskonnas toimuva vastu.

Ettevõte pakub

·         reaalset võimalust muuta ja mõjutada olulisi asju riigis;·         sõbralikku kollektiivi, andekat ja arendavat vaimset keskkonda; põnevaid arenguvõimalusi;·         paindlikke töösuhteid;·         parajat palka ja toetust akadeemiliseks tegevuseks;·         lakkamatut infotulva.

Lisainfo


Elulookirjelduse ja motivatsioonikirja palume esitada 2. maiks 2014 aadressil Riigikontroll, Narva mnt 11a, 15013 Tallinn või e-postiga Annela.Vaga[at]riigikontroll.ee. 
Lisateavet saab tulemusauditi osakonna auditijuht Ermo Liedemannilt telefonil 640 0129 või kirjutades ermo.liedemann[at]riigikontroll.ee, üldteavet konsultant Annela Vagalt telefonil 640 0793.