2023-08-23 14:48:55

Objektiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamiseks ülesandeks on ehitustöödega kaasneva dokumentatsiooni täitmine ja projektimeeskonna igakülgne abistamine.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sa omandad või oled omandanud ehitusalase kõrghariduse. Kuna antud objekti puhul käib Tellijaga suhtlemine ainult inglise keeles, on väga oluline, et Sa valdad väga heal tasemel inglise keelt nii suuliselt kui ka kirjalikult ning Sul on julgust koosolekutel infot presenteerida inglise keeles. Igati kasuks tuleb see, kui oled osav arvutikasutaja. Ja loomulikult me loodame, et oled lisaks muudele oskustele ka tore ja vahva inimene, kellega on mõnus koos töötada.

Ettevõte pakub

Võimalust töötada selge visiooniga ja ambitsioonikas ehitusettevõttes, mis areneb väga kiiresti erinevates riikides ja turu segmentides. Suurepäraseid õppimis-, arengu- ja karjäärivõimalusi. Vinget kontorit ja sõbralikku ning ühtehoidvat meeskonda.
Antud juhul on tegu ehitusobjektiga, mis kestab kuni märts 2017. Kui Sa oled tubli ja soovid koostööd ka edaspidi jätkata, on peale objekti lõppu võimalik ettevõttes edasi töötada. Kui Sulle sobib just töötamine suvel täistööajaga ja sügisel osalise koormusega õpingute kõrvalt - siis sobib see ka meile.

Lisainfo

Kui leiad, et see on suurepärane võimalus just Sinu jaoks, siis anna endast märku hiljemalt 1.maiks. Kindlasti kirjuta juurde, millist tööaega Sa eelistad.

Täiendavatele küsimustele vastab samuti TalentFinder konsultant Kristel Velling telefonil 5684 2948.