2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient
1400 - 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma väikessesse meeskonda müügijuhti, kelle põhitööülesanded on väikefirma igapäevane müügitöö korraldus, klientide külastamine ning tootetutvustuste läbiviimine, hinnakalkulatsioonide koostamine, läbirääkimised klientidega, projektide juhtimine, suhtlemine välistarnijatega, töökorralduste selgitamine tootmisüksusele. Müügijuht on ametikoha nimetus ka sellepoolest, et töötajal on võimalus väljaareneda ettevõtte juhiks, kuid samas ka tagama igapäevase töökorralduse omas valdkonnas st. müügitöös. Tööpõld on väga lai ja põnev, tuleb suhelda palju arhitektidega, ehitusfirma projektijuhtidega ning mööblisalongidega. Igakülgsust pakub ka tootmisprotsessi juhtimine ja töökorralduse juhtimine era- kui ka suurematel objektidel.

Ootused kandidaadile

Nõutav on vähemalt kesk-eri haridus ning töökogemus valdkonnas, mis sarnaneks pakutava ametikoha tööülesannetega. Kandidaat peaks olema enesekindel, korrektne ja esinduslik kuna ka meie kliendid on väga nõudlikud ja erialaselt professionaalid. Töös tuleb osata lugeda ka projekte, st. et vajalik joonestusprogrammide tundmine vähemaöt algtasemel.
Kindlasti peaks valdama hästi inglise keelt, kasuks tuleb ka soome- ja venekeel.

Ettevõte pakub

Pakume kandidaadile kaasaegseid töötingimusi Tallinna ühes peagi kiiresti arenevas mereäärses piirkonnas Koplis. Kandidaadil on võimalus edasiarenguks väikeettevõtte juhiks, kes korraldab iseseisvalt ettevõtte tegevust. Kõik muud elementaarsed tingimused tänapäevases kaasaegses firmas toimimiseks samuti olemas ja kui ei ole, siis on need läbiräägitavad.