2023-08-23 14:48:55

Autopesija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Autopesula Mustamäel, mis tegutseb turul rohkem kui 15 aastat, seoses töömahu suurenemisega otsib oma kollektiivi meeldivat kolleegi.
Peaülesanneteks on puhas ja särav auto, mille kaudu on tagatud kliendi rahuolu ning tema meeldiv ja ohutu liiklemine teedel.

On pakkuda töö vahetustega, kuna töötame kella 9-st kella 20.00-ni ning ka laupäeviti ja kokkeleppel ja pühapäeviti. Töö toimub graafiku alusel, 2 päeva järjest tööl ja 2 päeva vaba. Kuus tuleb välja keskmiselt 130 töötunde.
Ideaalne töökoht tudengile või inimesele, kel on vaja rohkem vaba aega nädala sees. Motiveeriv töötasu. Töötasu tükitöö alusel, seega alati olemas lisateenistuse võimalus.

Töötaja ülesanded:
Sõidukite käsipesu, sisepuhastus ja keemiline puhastus, klientide nõustamine. Oskus teha poleerimistööd tuleb suureks kasuks. Igapäevasteks ülesanneteks on korrektne majapidamine, tsekkide ja kassaraamatu täitmine, kaardimaksete vastuvõtmine, aruannete koostamine.

Ootused kandidaadile

Peame oluliseks, et Te olete korrektne ja sõbralik klienditeenindaja.
Eeldame, et olete kohusetundlik ja korralik töötaja, aus, abivalmis, hea suhtleja, õppimisvõimeline ja teie heaks küljeks on hea füüsiline vorm.
B kategooria juhiload on või omandamisel.

Ettevõte pakub

Meeldivat kollektiivi ja väga kaasaegseid töötingimusi.
Tänu kliimaseadmetele talvel on soe ja suvel on jahe.
Mõningate teadmiste ja töövõtete puudumisel hea meelega näitame ja aitame kaasa!