2023-08-23 14:48:55

Koduhooldaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma eakale isale osalise tööajaga hooldajat ja abistajat, kes aitaks tal hoolitseda oma tervise eest ja sooritada koduga seotud igapäevaelu toiminguid.
Töö toimuks Tallinnas Magasini tänaval umbkaudu 3 tundi päevas, hommikul kell 8.30 - 10.00 ja õhtul kell 17.00-18.30. Ideaalis toimuks töö ka nädalavahetusel vähemalt korra päevas, kella-aja suhtes saab eraldi kokku leppida. Kliendil on piiratud liikumisvõime (aga suur tahe liikuda), vajab abi voodist ratastooli/karkudele minekul. Töö hulka kuulub kliendi abistamine stoomiga (kirurgiliselt kõhuseinale tekitatud ava), stoomihooldus ja stoomikoti vahetus. Kui sellekohane kogemus on väike, saab kohapeal vastava koolituse ja juhtnööre.
Lisaks üldisele hooldusele nagu hügieenitoimingud ja stoomihooldus, riietumisel abistamine, toiduvalmistamine ja üldine kodukoristus, peaks hooldaja olema valmis täitma kliendi lihtsaid soove (nt aitama tal ratastooliga õue minna ja tegema lühikesi jalutuskäike, lähedalasuvast kauplusest midagi tooma vms) ja olema talle seltsiks.

Ootused kandidaadile

Ootame kandideerima varasema hooldaja töökogemusega või oma lähedast hooldanud rõõmsameelseid inimesi. Hooldaja peab olema võimeline hindama kliendi üldist tervislikku olukorda (nt kui vaja arstiabi, sellest teada andma). Kasuks tuleb meditsiinialane/hooldustööalane koolitus. Sobiv kandidaat ei heidutu, kui üldiselt humoorikas ja huvitav vestluskaaslane Erkki võib halvemal päeval olla ka tujutsev ja sõjakas. Sobiv kandidaat on mõistev ja heatahtlik, paindlik ja tugeva pingetaluvusega.

Ettevõte pakub

Tööd alustades ja selle jooksul on võimalik samas majas elavalt lähedaselt saada juhtnööre ja abi. Palk 7€ tunnis kätte, maksmine väga paindlik (vajadusel nädala lõikes). Töö kella-aegade suhtes on sobiva kandidaadiga võimalik ka kokku leppida (vastavalt soovile natuke nihutada).