2023-08-23 14:48:55

Konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma kollektiivi teotahtelisi ja ambitsioonikaid inimesi, kes soovivad kinnitada kanda ühes Eesti oluliseimas sektoris. Töö eesmärgiks on pakkuda tipptasemel ja kliendikeskset teenindust, mille saavutame läbi igapäevase suhtluse olemasolevate klientidega. Samuti ootame kandidaadilt uute kliendisuhete loomist ja haldamist. Töö nõuab enesedistsipliini, järjepidevust ja empaatiavõimet.

Ootused kandidaadile

* positiivne ellusuhtumine
* taiplikkus ja aktiivsus
* tähelepanelikkus ja hea pingetaluvus
* loov lähenemine tööülesannetele
* väga hea eneseväljendusoskus eesti keeles
* valmisolek õppida ja areneda
* korrektsus ja kohusetundlikkus
* hea kohanemisvõime
* viisakus, paindlikkus, taktitundelisus

Kasuks tuleb:
* vene keele oskus suhtlustasandil
* metsandusalane haridus/töökogemus

Ettevõte pakub

Eesti Metsameister OÜ pakub võimalust teha karjääri edukas metsandusettevõttes, mille peamiseks eesmärgiks on olla parim oma valdkonnas. Ettevõte tagab omalt poolt tugeva töökultuuri ning võimalusterohke ja vaheldusrikka töö.
Ettevõtte missioon on läbi innovatiivsete ja uuenduslike lahenduste pakkuda parimat klienditeenindust, mille saavutamiseks paneme suurt rõhku oma meeskonna teadmistepagasi suurendamisele erinevate täiendkoolituste ja välipraktika näol. Panustame tugevalt iga meeskonnaliikme individuaalsele arengule.

Korraldame oma töötajatele erinevaid koolitusi, mida viivad läbi oma ala parimad. Samuti pakume Eesti parimat motivatsioonipaketti siin alal.

Töötahe, järjepidevus ja olla parimatest parim - see on Eesti Metsameistri moto!