2023-08-23 14:48:55

Finantsjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peaülesandeks on juhtimisarvestus-, finants- ja riskijuhtimistegevuste proaktiivne ja energiline arendamine. Arendad finants- ja tegevusstrateegiat ning sellega seotud mõõdikuid ning kontrollisüsteeme, et tagada firma ressursside otstarbekas kasutamine ja veelgi parandada aruandluse taset. Sa allud otseselt Eesti tegevjuhile ning kuulud koos tarneahelajuhi ja tootmisjuhiga firma Eesti juhtrühma.

Tähtsate ülesannete hulgas on ka eelarvestamine, planeerimine, eelarve täitmise kontroll, aruandlus omanike ja kolleegide olulise finantsteabega varustamiseks ning vajadusel aruannete lahtimõtestamine. Samuti arendad ja juhid Sa firma finantsosakonda ja oled osaliselt kaasatud riskijuhtimisse.

Ootused kandidaadile

Meie uus finantsjuht on heade analüütiliste võimete ja hea esitlusoskusega järjekindel ja aktiivne professionaal. Sinu tugevusteks on võime näha ettevõtet tervikuna, inimesi motiveerida ja mõjutada, suutlikkus langetada otsuseid, lojaalsus, tulemustele suunatus ja soov firma arengusse panustada. Töötad edukalt nii meeskonnas kui ka iseseisvalt.

Tunned hästi maksunduse ja firma juhtimisega seotud seadusandlust ning tead, kuidas kolleege motiveerida ja juhtida. Oled oma karjääri jooksul juba teinud edukat koostööd firma juhtrühmaga ning omad head kirjalikku ja suulist suhtlusoskust.


Edukas kandidaat:
• On edukalt töötanud pearaamatupidaja / finantsjuhi / peakontrollerina, soovitavalt rahvusvahelises (tootmis)organisatsioonis;
• Suhtleb vabalt eesti ja inglise keeles ning vähemalt kesktasemel vene keeles;
• Omab rahandus-, raamatupidamis-, finants- või ärijuhtimisalast kõrgharidust, soovitavalt MBA.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid edukas rahvusvahelises firmas, head hüvituspaketti ja firmaautot.

Lisainfo

Kandideerimiseks saada hiljemalt 19.04.2016 oma avaldus ja ingliskeelne CV koos palgasooviga märgusõnaga “Finantsjuht”. Lisainfot annab Mercuri Urvali konsultant Tarmo Müürsepp telefonil 667 1520.