2023-08-23 14:48:55

Kasvatuspedagoog / Tegevusjuhendaja

CVKeskus.ee klient
900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kasvatuspedagoog/Tegevusjuhendaja on meeskonnaliige, kes koordineerib erihoolekandeteenusele suunatud õpilasrühma tööd korraldades teenusele suunatud õpilaste tegevusi.
Tegevusjuhendaja töö tulemusena on õpilaste igapäevaelu korraldatud vajaduspõhiselt ning tagatud toetus toimetulekuks. Informatsioon on võrgustikuliikmetele kättesaadav ning vastuvõetud otsused ja lahendused põhinevad tegelikel vajadustel, olukordadel.

Ootused kandidaadile

Ootame oma kollektiivi loovat ja meeskonnatööle ning lastele pühendunud inimest, kes motiveerib ja arendab erivajadustega õpilasi nende vajadusi arvestades.
Kasuks tuleb: Kõrgharidus sotsiaaltöös, eripedagoogikas või sotsiaalpedagoogikas või keskharidus ja tegevusjuhendajate täiendkoolituse läbimine.
Eesti keele oskus kõrgtasemel.

Ettevõte pakub

Otsime uusi töötajaid seoses uue koolikompleksi avamisega (vaade uuest koolist kuulutuse päises) ning meeskonnatöö ja lapsepõhisemale lähenemisele üleminekuga. Pakume tänapäevaseid arenemis-, enesetäiendamis- ja töötamistingimusi looduskaunis kohas.
Kui Sa oled väljakutseid ja uuendusi otsiv ning innovaatiline inimene, palun saada CV, haridust tõendavate dokumentide koopiad ja kaaskiri.



Võtame ühendust vaid väljavalitud kandidaatidega.