2023-08-23 14:48:55

PIZZAMEISTER/TEENINDUS SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
800 - 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime uude, peatselt avatavasse uue konseptsiooniga "Al Mero Pizza"-sse inimest, kes vastutaks ja hoolitseks kogu pizzavalmistamise eest. Kohapeal pakume hommikul värskeid (kohapeal küpsetatud) pirukaid, loomulikult väga häid (vaid Itaalia ja värsketest toorainetest valmistatud) pizzasid, viilutame ja pakendame kohapeal itaalia liha ja juustutooteid, väga hea valik kohapeal valmistatud värskeid mahlasid, hea kohvijookide valik, saab kohapeal, kui ka kaasa osta häid Itaalia veine, nädalas korra saabuvad värsked puu ja köögiviljad Itaaliast, mida samuti kohapeal müüme. Loomulikult on kõike seda võimalik ka osta kodust lahkumata, meie takeaway partner (täiesti uus Eesti turul) korraldab selle kiirelt ja väga väikse tasu eest.

Klientide teenindamine VÄGA HEAL TASEMEL, sortimendi tutvustus, tellimuste vastuvõtmine, kauba tellimine, aruandluse korraldamine. Koostöö teenindajaga. Köögi korrashoid.

Ootused kandidaadile

Eesti, vene ja inglise / soome keele oskus. Väga hea suhtleja. Eelnev koka töö kogemus. Positiivsus ja iseseisvus. Korrektne välimus. Soov teha oma tööd hästi ja nautida seda tegevust.

Ettevõte pakub

Võimalust töötada täiesti uue konseptsiooniga ettevõttes. Head, tugevat ja positiivset meeskonda. Motiveeritud palka (läbimüügilt). Võimalus paindlikuks töögraafikuks.Viisakat ja kaunist tööriietust.