2023-08-23 14:48:55

Tallinna Lasnamäe Kodu õhtune TEGEVUSJUHENDAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

TEGEVUSJUHENDAJA toetab vahetult kliendi igapäevaelu, õpetab iseseisvat toimetulekut, abistab elukeskkonnas, linnas hakkamasaamist, arendab tema oskusi ja tegevusvõimet, et klient saavutaks võimalikult iseseisva toimetuleku oskused ja integreerumine kogukonda.

Täpsemad tööülesanded:
- kliendi igapäevaelu vahetu juhendamine kodustes toimingutes ning kogukonnas;
- kliendile erinevate huvitegevuste õpetamine ja kliendi juhendamine;
- kliendi töötamise juhendamine, töö või töösarnaste tegevuste õpetamine,
abistamine töökoha leidmisel (sh töö leidmisel, harjutamisel);
- klienditöö dokumenteerimine ja aruandlus;
- kliendi perekonnaga suhete hoidmine.

Esimeses etapis aitab tegevusjuhendaja klientidel kohaneda uue kodu ja elukeskkonnaga õpetades igapäevaelu toiminguid – isiklik päevakava, kogukonnas ühistranspordi ja toitlustuse kasutamine, ostude sooritamine jne.

Teises etapis on klient valmis iseseisvamaks igapäevatööks ja –tegevuseks, kus tegevusjuhendaja osa on teda toetada lähtuvalt konkreetsest vajadusest. Antud etapis e klientide kohanemisel on võimalikud muudatused tegevusjuhendaja tööajas ja tööülesannetes (sh õhtuste tundide asemel hommikused töötunnid).
.

Ootused kandidaadile

- tunned erihoolekande teenust – omad eelistatult töökogemust valdkonnas; eelistatud on kandidaadid, kes on läbinud tegevusjuhendaja täienduskoolituse;
- Sul on vähemalt keskharidus ning oskad kasutada arvutit igapäevase töövahendina; soovitavalt B-kategooria juhiluba;
- oskad eesti keelt väga heal tasemel, vene keelt suhtlustasemel;
- austad inimest ja tema põhiõigusi;
- suudad motiveerida teisi inimesi ja olla järjepidev nende arendamisel; oled õppimisaldis ja kohaned edukalt muutustega;
- tööks vajalikud isikuomadused: sõbralikkus, positiivsus ja avatud ellusuhtumine, suhtlemisvalmidus, järjepidevus ja tasakaalukus; stressitaluvus;
- Kasuks tuleb huvitegevusalane töökogemus ja/või käsitöö oskus.

Ettevõte pakub

- 0,8 koormusega töö asukohaga Lasnamäel E-R vahemikus kl 15-21 ja L,P vahemikus kl 13-21 vastavalt tööajakavale;
- liikuvat, aktiivset ning suhtlusrohket tööd (liikumine kolme, teineteisest 0,5-1 km kaugusel asuva korteri vahel vastavalt vajadusele – Ümera, Raadiku, Mahtra);
- väljaõpet ja tuge töösse sisseelamisel ning hilisemaid erialaseid täiendkoolitusi;
- ettevõttepoolseid ühisüritusi;
- võimalust olla osaline mahukas sotsiaalvaldkonna arendustöös ja rakendada end esimese omataolise üksuse loomisel Tallinnas.

Töö sobib hästi Lasnamäe elanikule.
Tööle asumine : 19.10.2015

Lisainfo

Lisainfo
Tööle asumine 19.10.2015 (esimesed 2 nädalat E-R 8 tunnised koolituspäevad, edasi töö pärastlõunati ja nädalavahetustel)

Palume saata oma CV ja kaaskiri hiljemalt 10.10.2015 käesoleva portaali kaudu või e-posti aadressile katriin.tiik(at)hoolekandeteenused.ee.