2023-08-23 14:48:55

Müügiassistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiassistendi rolliks on aidata meie Baltikumi müügimeeskonnal paremini kliente teenindada ja tagada tellimuste sujuv ja õigeaegne käsitlemine suheldes Soome emaorganisatsiooni ning tehastega Euroopas. Kirjeldad klienditellimusi infosüsteemis (SAP), jälgid tellimuste kulgu ja logistikat, valmistad ette müügiarved ja kontrollid nende tasumist.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on eelistatavalt töötanud tehnilise müügi alal, tootmis- või logistikaettevõttes müügiassistendina, üldassistendina, ostu- või tootmise planeerimise spetsialistina. Ootame endaga liituma süstemaatilist ja iseseisvat, püsivat ja kolleege aidata soovivat töökaaslast. Hea inglise ja eesti keele oskus ning vilumus levinud arvutiprogramme kasutada on hädavajalikud. Suulise vene keele oskus tuleb kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume turvalist töökohta kaasaegses ja edukas rahvusvahelises ettevõttes, koolitust ja kolleegide toetust sisseelamisel, rahvusvahelist suhtlust ja korralikku sissetulekut.

Lisainfo

Palun saatke oma CV ja vabas vormis avaldus märgusõnaga „KSB“ hiljemalt 21. oktoobriks k.a. Täiendav informatsioon vaadates www.ksb.com