2023-08-23 14:48:55

Tootmistööline

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Võtame tähtajaliselt kuni detsembrikuu keskpaigani konkursi korras tööle TOOTEVALMISTAJA-OPERAATORI, kelle põhiülesandeks on toodete- ja pooltoodete valmistamine liinil või seadmetel ja TOOTMISSEADME OPERAATORI, kelle põhiülesandeks on seadmete ettevalmistamine tööks ning pooltoodete valmistamine seadmetel ja TOOTE PAKKIJA, kelle põhiülesandeks on piparkookide või kommide käsitsi pakkimine.

Ootused kandidaadile

Kandideerima ootame inimesi, kes ei pelga tootmistööd, on kiired ja puhtusest lugupidavad.

Tugeval kandidaadil on:
• varasem töökogemus tootmisest (sh öötöö)
• kutse- või keskharidus
• hea füüsiline vastupidavus
• töökus, korrektsus ja kohusetundlikkus
Eeliseks varasem toiduainetetööstuse töökogemus.

Ettevõte pakub

Pakume toredate kolleegidega tööd kõige mainekama kaubamärgiga ettevõttes, tööalast väljaõpet, tulemustest sõltuvat töötasu. Tasuta lõunasuppi ning transporti Tallinnast (kesklinnast, Mustamäelt, Lasnamäelt) tööle Jürisse ja tagasi.
Töötajatele, kes elavad Maardu, Loo, Lagedi (Kostivere, Aruküla) piirkonnas saame transporditeenust tööle-koju pakkuda juhul, kui tööle asub sellest piirkonnast vähemalt 10 inimest.

Tööaeg: 10-tunnine vahetustega töö (summeeritud tööaeg) reeglina esmaspäevast neljapäevani, kuid tootmisvajaduse korral ka reedeti. Laupäev ja pühapäev on vabad päevad. Vahetused 7.00-17 ja 22-7.00 (öine vahetus 9 tundi, kuid tööajagraafikusse läheb kirja 10 tundi).

Lisainfo

Kandideerimise eelduseks on CV saatmine. Kandideerida saab ka saates oma CV märgusõnaga "Operaator" e-posti aadressil kandidaat(ät)kalev.eu