2023-08-23 14:48:55

Aineõpetaja (muusikaõpetus)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Õpetaja töö on toetada professionaalselt õppijate arengut arvestades riiklikes õppekavades seatud eesmärkidega, mis püstitatakse lähtudes õpilase tasemest, võimetest ja erivajadustest.
Õpetaja loob oma tegevusega sobivad arengutingimused ja suunab õppeprotsessi õppijale vajalike teadmiste ja oskuste omandamiseks. Ta toetab õppija isiksuse arengut ning kujundab tema valmisolekut elukestvaks õppeks.
Õpetaja kavandab iseseisvalt ja koos teiste õpetajatega õpitegevust, õpetab ja kujundab selleks õppija arengut toetava õpi- ja kasvukeskkonna. Ta rakendab õpetamisel mängu ja teisi aktiivset õppimist ning loovust toetavaid meetodeid.

Pakume muusikaõpetaja 0,27 ametikohta asukohaga Kaagvere küla, Mäksa vald.

Ootused kandidaadile

Põhikooli hariduslike erivajadustega õpilaste klassi õpetaja kvalifikatsiooninõuded on magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon, õpetajakutse ning eripedagoogilised kompetentsid.
Keeleoskus: eesti keel ja soovituslikult vene keel.

Ettevõte pakub

2015/2016 õppeaastal valmib uus koolikompleks (vaade uuest koolist kuulutuse päises). Uues hoones on loodud nii töötajatele kui ka õpilastele täiesti uued ja tänapäevased arenemis-, enesetäiendamis- ja töötamistingimused ning suureneb õpilaste ja õpperühmade arv (võimalik koormuse suurenemine).
Erialase täiendamise ja arenemise võimalust, kaasa rääkimist uute põhimõtetega kooli kujunemisele.

Kui Sa oled väljakutseid ja uuendusi otsiv ning vastava kvalifikatsiooniga innovaatiline inimene, palun saada oma avaldus, CV, haridust tõendavate dokumentide koopiad ja kaaskiri hiljemalt 13.08.2015.
Võtame ühendust vaid väljavalitud kandidaatidega.

Lisainfo

Otsitakse töötajat 0,5 ametikohale.