2023-08-23 14:48:55

Autojuht-müügimees

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügimehe esmane ülesannne on aktiivne kauba pakkumine tema hallata olevatele klientidele ning uute kliendisuhete loomine. Müügimehe kasutuses on firma poolt antud C kategooria veoauto, mis on ehitatud spetsiaalselt lillede müügiks. Müügimees tellib endale vajaliku kauba ning külastab jooksvalt iga nädal kaks korda samu kliente ning varustab neid värske kaubaga (lõikelilled, toalilled, floristikatarbed). Müügimees teeb peale kauba väljastamist kliendile arvutiga arve, lahendab klientide võimalikke pretentsioone kvaliteedi osas, vastutab temale väljastatud kauba hea säilivuse ning mitte liiga suure laojäägi eest. Esitab regulaarselt oma isikliku lao inventuure jne. Müügimees omab iseseisvat otsustuspädevust tööaja osas. Müügimees teenib endale ise läbi töökuse ja isikuomaduste töötasu.

Ootused kandidaadile

B ja C juhilubade olemasolu ning staazi vähemalt 2 aastat.
Müügitöö kogemust vähemalt 2 aastat.
Ausust, usaldusväärsust ning eesmärgikindlust.
Algatus- ja analüüsivõimet;
Eesti keele oskus kõnes ja kirjas, vene keelt kõnes.Väga head suhtlusoskust;
Positiivne suhtumine töösse, klientidesse ning meeskonnakaaslastesse;

Ettevõte pakub

Häid meeskonnakaaslasi ning võimalust omandada teadmised huvitavalt alalt;
Võimalust oma töötasu suurendada läbi müüginumbrite kasvu;
Kaasaegseid töötingimusi väljaõppe perioodil Floreasi müügikeskuses. Väljaõppe kestab ca 1 kuu ning algab lillede sortide ning müügiprogrammi tundmaõppimisega. Kandideerija ei pea muretsema selle pärast, et ta ei tea lilledest midagi. Esmatähtis on see, et on olemas suur töötahe ning kaasasündinud oskus ja tahe teenindada klienti parimal moel.

Lisainfo

Floreas OÜ tegevusala on peamiselt lõike- ja toalillede hulgimüük edasimüüjatele (lillepoed, kauplused, lillepoodide ketid). Kaup saabub kaks korda nädalas, pühapäeval ja kolmapäeval. Lähtuvalt sellest, algab töönädal pühapäevaga ning vabad päevad on vastavalt graafikule T ja L.
Rohkem infot firma kodulehelt: www.floreas.ee