2023-08-23 14:48:55

Turundusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume tööd säravale, ettevõtlikule ning teotahtelisele turundusjuhile, kelle eesmärgiks on kavandada ning ellu viia turundus- ja müügitoetustegevusi erinevate brändide arendamiseks ja müükide kasvatamiseks ning juhtida ettevõtte suhtekorraldust.

Turundusjuhi peamised tööülesanded on:
• turundusplaani ja -eelarve koostamine ning realiseerimine;
• turundus- ja müügitoetusalaste tegevuste elluviimine ja koordineerimine vastavalt turundusplaanile ja eelarvele;
• turu- ja müügiuuringute teostamine ja analüüs;
• reklaamtegevuste kavandamine, korraldamine ja tulemuste analüüs;
• erinevate turundusprojektide koordineerimine;
• suhtekorraldusalane tegevus;
• tootearenduses osalemine.

Ootused kandidaadile

Ootame oma kiiresti arenevasse ja kasvavasse meeskonda turundusjuhti, kellel on selge visioon Eesti Leivatööstuse turunduse ja suhtekorralduse arendamisest, eesmärgipärasus plaanide elluviimisel koos müügimeeskonnaga ning tugev kommunikatsiooni- ja meeskonnatöö oskus. Meie tulevane turundusjuht on lahendustele orienteeritud, särav ja initsiatiivikas. Valdab vabalt nii kõnes kui kirjas eesti keelt ja suhtlustasandil vene ja inglise keelt. Talle meeldib arendada, areneda ja võita väljakutseid. Oskus pakkuda häid ja uuenduslikke ideid, analüüsivõime, hea suhtlemisoskus ja organiseerimisvõime on tema trumpalad. Kasuks tulevad turundus-, ajakirjandus-,suhtekorraldus- või ärialane kõrgharidus ning tegevusvaldkonnaga kursisolek.

Ettevõte pakub

Toredat ja töökat meeskonda, konkurentsivõimelist palka, paindlikku tööaega ja kohta, võimalust areneda ja seljatada väljakutseid, kaasaegseid töövahendeid, põnevat ja vaheldusrikast tööd.

Lisainfo

Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks.


CV-le palume lisada kaaskiri ja palgasoov.