2023-08-23 14:48:55

Autojuht/ taksojuht

CVKeskus.ee klient
700 - 1200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsid Tööd Autojuhina ning omad B-kategooria juhilube? Siis on see Sinu parim vōimalus. Seoses töökoormuse tõusuga vajame oma ettevōtesse
kogemustega ja kogemusteta Taksojuhte
Töö sisuks on kliendi turvaline toimetamine sihtkohast lähtekohta. Töö toimub valdavas osas Tallinnas ning Harjumaal. Kontor asub mustamäel.

Ootused kandidaadile

Töö Tegemiseks vajalik Taksojuhi kutsetunnistus, Fie registreering ning taksoveoloa olemasolu. Kehtivaid liiklusrikkumisi ei tohi olla. Kasuks tuleb vene keele oskus ning Tallinna tänavate tundmine. Kogemustega ning nn nullist alustavale Taksojuhile osutame igakülgset kaasabi, mis puudutab koolitusi ning väljaõpet. Eesti keele oskus vajalik, vähemalt B1 tase!

Ettevõte pakub

Pakume 24/7 eetritööd.
Korralikke, ruumikaid ning säästlikke sõidukeid (diisel, gaasi või hybriid ajamil töötavaid sõidukeid, nii manuaal, kui automaat kastiga).
Kõik autoga seonduvad hooldused ja remondid on meie kanda, samuti on meie poolt kütus ning tellimused.
Tasu on 50% päevakassast kätte ning tasu maksmine toimub taksojuhi arveldusarvele. Töö toimub tahvelarvuti kaasabil, kuhu on ühtlasi integreeritud GPS. Vahetused kestavad 12h ning nende arv on kokkuleppeline.
Ettevõtte poolt täisvarustuses Takso ning vōimalus sõita ka Taksot oma autoga. " Uuri Lisa"
Lepinguliste klientide baas!

Lisainfo

Töötada on võimalik nii täis kui osalise tööajaga. Lisainfot uuri Esmaspäevast Reedeni ajavahemikul 9.00-17.00 Telefon: 51961234 Мы говорим по Русски- 51961234 Понедельник-Пятница 9.00-17.00 Есть возможность курсов на русском языке!