2023-08-23 14:48:55

Siseauditi osakonna siseaudiitor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

- viia läbi siseauditeid ja nõuandvaid töid ning teostada tuvastatud puuduste kõrvaldamise seiret;- teostada siseauditeerimise tegevusi ja –toiminguid sh vormistada nõuetekohaseid toimingute kokkuvõtteid;- koostada siseaudiitori kutsetegevuse kindlust- ja nõuandva töö aruandeid ning esitada neis arvamusi ja järeldusi asutuste valitsemise, riskide juhtimise ja kontrolliprotsesside mõjususe kohta;- osaleda siseauditi osakonna tööplaani ja tööprotseduuride koostamises ning muudes arendustegevustes.

Ootused kandidaadile


- kõrgharidus  avaliku halduse, õiguse või majanduse valdkonnas;- vähemalt 2-aastane töökogemus (sise)audiitorina;- teadmised riigi ja avaliku halduse organisatsiooni toimimisest, finantsjuhtimisest, maksundusest ja raamatupidamisest;- eesti keele oskus vähemalt C1 ning inglise keele oskus vähemalt B1 tasemel;- väga hea algatus- , analüüsi- ja üldistusvõime;- valmisolek nii iseseisvaks kui meeskonnatööks;- usaldusväärsus, täpsus, kohusetundlikkus, otsustus- ja vastutusvõime ning kõrged eetilised tõekspidamised;- hea suhtlemisoskus, pingetaluvus ja korrektne eneseväljenduse oskus (kõnes ja kirjas);- väga hea arvuti kasutamise oskus;- valmisolek siseaudiitori kutsealal avaliku sektori üksuse siseaudiitori kutsetaseme omandamiseks.

Ettevõte pakub

- huvitavat ja vaheldusrikast tööd;- paindlikku töökorraldust;- häid õppimis- ja arenguvõimalusi (sh tuge erialase eksami sooritamisel);- sõbralikku ja teotahtelist meeskonda.

Lisainfo


CV ja motivatsioonikiri koos palgasooviga palume saata Rahandusministeeriumi personaliosakonna e-posti aadressile cv[at]fin.ee 8. veebruariks 2015.a.