2023-08-23 14:48:55

Veoauto varuosade müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutad Gokart AS (peamiselt veoauto varuosade) müügi kasumliku arendamise eest koostöös müügimeeskonna, tegevjuhi, Euroopa tootjate ja kaubatarnijatega.

Arendad koostööd meie olemasolevate klientidega ja lood suhteid uute klientidega (transpordi- ja raskeveokite remondiettevõtted, autoparkide omanikud ja haldajad). Oled ka aktiivselt kaasatud tooteportfelli arendamisse.

Nõuandvas rollis osaled Gokarti Eesti üksuse eelarve koostamises ja investeeringute plaani ettevalmistamises. Igapäevaste tööülesannete hulka kuulub ka mõõdikute, eelarvete, arenguplaanide ettevalmistamine ja korrigeerimine, kaitsmine, järgimine / elluviimine.

Sinu töökoht asub Tallinnas. Igapäevaselt külastad kliente Eesti piires ning oled valmis ebaregulaarseteks komandeeringuteks Soomes asuvasse emaettevõttesse ning tootjate ja koostööpartnerite koolitustele Euroopas.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled energiline ja aktiivne tehnilise taibuga professionaal ning tunned siirast huvi klientide ja nende sõidukite vastu. Töötad innukalt tulemuste saavutamiseks, oled järjekindel, avatud ja ärile suunatud.

Oled müügivaldkonnas edu saavutanud ja soovid oma edukat arengut koostöös Gokart AS-ga jätkata. Soovitavalt omad autovaldkonna töökogemust (müük, hooldus, varuosade müük, autopargi haldamine, ideaalis raskeveokite sektoris). Eelise annab varasem kokkupuude protsesside arendamise ja projektijuhtimisega.

Suhtled vabalt eesti ja inglise keeles ning suudad suuliselt ka vene keeles suhelda. Soome ja teiste keelte oskus on eeliseks. Oled vilunud MS Office kasutaja ja omad kehtivat juhiluba.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid Euroopas juhtkohal olevas kontsernis, võimalust firma turuosa Eestis arendada ja koos meie professionaalse meeskonnaga kasvada. Loomulikult pakume ka tulemustest sõltuvat väärilist tasu.

Lisainfo

Lisainfo saamiseks vaata www.trailerline.eu/lang/estonian