2023-08-23 14:48:55

KOHTUJURIST

CVKeskus.ee klient
Kuni 1722 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kohtujuristi peamised tööülesanded on osalemine kohtuasjade menetlemiseks ettevalmistamisel ja menetlemine kohtumenetluse seadustes ettenähtud ulatuses.

Ootused kandidaadile


- õiguse õppesuunal vähemalt riiklikult tunnustatud magistrikraad, sellele vastav kvalifikatsioon Eesti Vabariigi haridusseaduse § 28 lõike 2 2tähenduses või sellele vastav välisriigi kvalifikatsioon
- eesti keele oskus keeleseaduses sätestatud C1-tasemel või sellele vastaval tasemel
- kõrged kõlbelised omadused.

Kandideerimisel annavad eelise varasem töökogemus kohtusüsteemis, väga hea kirjalik väljendus- ja argumenteerimisoskus ning vene keele oskus vähemalt suhtlustasemel.
 

Ettevõte pakub

huvitavat ja arendavat tööd, erialaseid koolitusi, võimalust teha koostööd valdkonna spetsialistidega, konkurentsivõimelist palka.

Palk: 1722,11 € pärast katseaega

Lisainfo


Kandideerimiseks esitada
- avaldus Viru Maakohtu esimehe nimele koos kinnitusega, et kandidaat vastab teenistusse astumiseks avaliku teenistuse seaduses ja kohtute seaduses sätestatud nõuetele
- kohtujuristiks kandideerija isikuandmete ankeet (saadaval http://www.kohus.ee/et/eesti-kohtud/vabad-tookohad-ja-praktikavoimalused )
- Eesti kodakondsust tõendava dokumendi koopia, haridust tõendava dokumendi ja akadeemilise õiendi (hinnetelehe) koopia
- motivatsioonikiri (kuni 1 A4 lehekülg), milles tuleb põhjendada oma spetsialiseerumise eelistust kas tsiviil- või süüteoasjadele ning märkida millise kohtumaja kohtujuristi ametikohale kandideeritakse.

Dokumendid palume esitada märgusõnaga "Kohtujuristi konkurss” elektrooniliselt aadressil marve.varmo[at]kohus.ee.
Dokumentide esitamise viimane päev on 31.08.2015.
Täiendav informatsioon personalijuht Marve Varmolt, telefonil 6638310 või 53014212.