2023-08-23 14:48:55

Eelarve- ja analüüsiosakonna statistika ja analüüsi büroo peaspetsialist-analüütik

CVKeskus.ee klient
Alates 810 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Peaspetsialist-analüütiku töö sisuks on PRIA kaudu makstavate põllumajandustoetuste kohta statistiliste päringute koostamine, toetuste kokkuvõtete kirjutamine, andmepäringute vastamine, toetuste aruandluse koostamine Euroopa Komisjonile, andmebaaside arendamine, riskianalüüside koostamine. Töö hõlmab andmete kogumist, töötlemist ja analüüsimist läbi erinevate IT süsteemide ja programmide ning esitamist ettenähtud sobival kujul etteantud tähtaegadeks.

Ootused kandidaadile

Otsime kandidaati, kes oleks täpne, aktiivne, kohusetundlik ja initsiatiivikas, samuti valmis meeskonnatööks ning ei kardaks vastutusrikast tööd nii väikeste, kui suurte andmehulkadega ning meeldiks töötamine MS Exceliga.

Eeldame, et Sul on kõrgharidus, väga hea arvuti kasutamise oskus (sh MS Excel väga hea tundmine) ja meeldib töö andmetega. Oskad inglise keelt heal tasemel. Oled kohusetundlik ja initsiatiivikas.

Kasuks tuleb, kui Sul on matemaatika- või majandusalane kõrgharidus, oled eelnevalt töötanud andmebaasidega ja omad andmebaaside arendamise kogemust. Kasuks tuleb, kui sul on kogemus statistikaga või finants/analüüsi valdkonnas ning oled õppimisvalmis.

Ettevõte pakub

• huvitavat tööd kiirelt arenevas asutuses
• õppimis- ja arenemisvõimalusi
• kaasaegset töökeskkonda ja –vahendeid
• 35 päeva põhipuhkust
• tööalast juhendamist
• töötamist toredas ja nooruslikus kollektiivis