2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient
500 - 800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tartus asuv väike (12 inimest) tarkvara-arendusfirma soovib oma seltskonnas näha alates jaanuari teisest poolest uut raamatupidajat.

Raamatupidamise töö koormus on tegelikult väike (kuni 25% kuu koormusest), kuna enamus asju on automatiseeritud (oma tarkvara ikkagi). Seetõttu oleks huvi sellise raamatupidaja vastu, kes väikese sisseelamise järel (näiteks aasta pärast) on suuteline olema kas finantsjuht, müügijuht või juhiabi. Seega peaks kandidaadil olema piisavalt ambitsiooni ning oskusi ja tahtmist enda peale võtta muid firmale olulisi tegevusi ülejäänud 75% ulatuses. Töökohustused (ja sellest sõltuvalt palk), on läbirääkimiste küsimus, aga muidu võrdsete kandidaatide hulgast eelistaks seda, kes tahab panustada rohkem ja kellele saaks seega suuremat palka maksta.
Võimalikeks lisatöödeks on lepingute haldamine, hangete jälgimine, pakkumiste koostamine, seadusmuudatuste jälgimine, tarkvaraprojektide töö kontrollimine jms.

Eeldaks professionaalsust raamatupidamises. Muude ülesannete juures on abiks kolleegid (need ei olegi asjad, mida täitsa üksi tehakse).

Ootused kandidaadile

Nõudmised: raamatupidamise oskused (nt pikemad kursused või praktiline töö), kursisolek vastava seadusandlusega, eesti keel, suhtlusoskus.
lisaväärtus omavad: kraad ärijuhtimises vms, inglise keel, arvutilembus.

Ettevõte pakub

Vastavalt kehtivatele seadustele on ettevõte kohustatud pakkuma palka ;). Kui töökohustused saavad olema piiratud ainult raamatupidamisega, siis sellise veerand-koormuse korral räägime palgast 400 € ümbruses. Suurema panuse korral võib kõne alla tulla ka üle 1000 €-ne number. Väiksema osaluse korral on tööaeg ülipaindlik. Muidu tööaeg 9-17.
Toimib preemiasüsteem vastavalt firma finantsedukusele.
Töökoht asub Tartu kesklinnas, klientuur üle Eesti, mõni ka kaugemal.
Töökeskkond on hubane ning kollektiiv nooruslik ja sõbralik. Aeg-ajalt tehakse koos kräusid.
Isiklikud arvutiprobleemid saavad alati lahendatud.