Töö kirjeldus
Kohviku töö organiseerimine
Kohviku meeskonna väljaõpe, juhendamine
Toidu valmistamine
Menüü väljatöötamine/ koostamine, uute retseptide väljatöötamine
Toidukauba tellimine
Pakkumiste koostamine
Kalkulatsioonide koostamine
Konverentside, seminaride, koolituste üritustega kaasneva toitlustamise organiseerimine ning suhtlemine tellijatega
Toitlustusteeninduse taseme igapäevane parendamine.
Vastutus Veterinaar- ja Toiduameti nõuete täitmise eest (enesekontrolli jälgimine)
Kohviku meeskonna väljaõpe, juhendamine
Toidu valmistamine
Menüü väljatöötamine/ koostamine, uute retseptide väljatöötamine
Toidukauba tellimine
Pakkumiste koostamine
Kalkulatsioonide koostamine
Konverentside, seminaride, koolituste üritustega kaasneva toitlustamise organiseerimine ning suhtlemine tellijatega
Toitlustusteeninduse taseme igapäevane parendamine.
Vastutus Veterinaar- ja Toiduameti nõuete täitmise eest (enesekontrolli jälgimine)
Ootused kandidaadile
Erialane haridus
Eelnev töökogemus peakokana
Ausus ja kohusetundlikkus
Soov areneda
Positiivsust ja head suhtlemisoskust
Juhtimisoskust ja head pingetaluvust
Head maitsmismeelt
Loomingulisust
Iseseisvat mõtlemist ja tegutsemisoskust
Avatust meeskonnatööle ja teenindusvalmidust
Kasuks tuleb Buum programmi tundmine.
Eelnev töökogemus peakokana
Ausus ja kohusetundlikkus
Soov areneda
Positiivsust ja head suhtlemisoskust
Juhtimisoskust ja head pingetaluvust
Head maitsmismeelt
Loomingulisust
Iseseisvat mõtlemist ja tegutsemisoskust
Avatust meeskonnatööle ja teenindusvalmidust
Kasuks tuleb Buum programmi tundmine.
Ettevõte pakub
Pakume huvitavat rakendust professionaalses meeskonnas, pikendatud, 35-kalendripäevast põhipuhkust, kaasaegset töökeskkonda, erialaseid täienduskoolitusi.