2023-08-23 14:48:55

Regioonide osakonna spetsialistid PRIA maakondlikes teenindusbüroodes

CVKeskus.ee klient
Alates 700 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

PRIA vajab Harjumaa, Läänemaa, Pärnumaa, Raplamaa, Järvamaa, Viljandimaa, Jõgevamaa, Tartumaa, Lääne-Virumaa, Valgamaa, Põlvamaa, Võrumaa teenindusbüroosse tähtajalisi spetsialiste (tööperioodiks 05. jaanuar-30. oktoober 2015).

Töö sisuks on:
• Erinevate infokihtide digitaliseerimine ortofotode ja taotluste alusel, eesmärgiga luua uued infokihid ning viia põllumassiivide kiht vastavusse uue programmperioodi nõuetega. Töö toimub peamiselt geoinfosüsteemis.

• Peainspektori juhendamisel kohapealse kontrolli ettevalmistamine ja kontrolli teostamine põllumajandustoetuste taotlejate juures. ( Põldude mõõtmine GPS seadmega, mõõtmisfailide töötlemine, suhtlemine taotlejaga ja andmete sisestamine erinevatesse programmidesse).

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on: arvutiga töötamise oskus, keskharidus, B-kategooria autojuhiluba ja auto juhtimiskogemus. Ta on kiire õppija, hea rutiinitaluvusega, korrektne, täpne, kohusetundlik.
Sobiv kandidaat on valmis töötama välitingimustes ja valmis osalema paaripäevastel lähetustel Eesti piires.

Kasuks tuleb:
• GIS tarkvaraga töötamise kogemus
• GPS seadmega töötamise oskus
• Lõpetatud või omandamisel olev põllumajanduslik või ruumiandmete töötlemisega seotud eriala

Ettevõte pakub

Töö on hea võimalus rakendada ja täiendada oma erialaseid teadmisi kaasaegses töökeskkonnas ja arenevas asutuses. Omalt poolt pakume ka tööalast juhendamist.

Kaaskirjas kindlasti märkida maakond, kuhu kandideerida soovite.