2023-08-23 14:48:55

Müügidirektor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie proaktiivne ja tulemusele suunatud müügidirektor vastutab meie müügi kasumliku arendamise eest.

Igapäevaselt teed koostööd siinse tootmisüksuse, arendusosakonna ja teiste kolleegidega. Aktiivselt igapäevasesse müügitöösse kaasatud professionaalina oled eeskuju ning kaasav ja innustav juht meie viieliikmelisele kogenud müügiosakonnale.

Vastutad Eesti firma müügiplaani eduka täitmise eest (peatähelepanu kasumil ja müügimahtudel) ning seisad isikliku ja oma teami panusega hea selle eest, et oleksime ka tulevikus Eestis liidrikohal.

Leiad uusi ärivõimalusi, alustad suhteid uute ja arendad koostööd olemasolevate klientidega konkurentsiküllasel turul, aidates oma tegevusega kaasa kogu äriüksuse arengule.

Töötad Tallinnas ja külastad oma kliente ka mujal Eestis, vahel ka naabermaades. Ühena meie võtmeisikutest Eestis allud meie Balti organisatsiooni tegevjuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et oled energiline, dünaamiline ja aktiivne ning soovid saavutada väga häid tulemusi. Oled ärile suunatud, uutele ideedele avatud, loominguline ja sihikindel.

Omad müügidirektorina töötamise kogemust ning häid tulemusi B2B müügis. Sul on hea läbirääkimis- ja esitlusoskus, tunned siirast huvi meie klientide vastu ning soovid end meie firmas pidevalt arendada.

Suhtled vabalt inglise ja eesti keeles. Vene ja teiste keelte oskus on eeliseks.

Oled kogenud MS Office kasutaja. Korduväri (repeatable business) kogemus (näiteks teenuste, logistikalahenduste, tööstustoodangu või tooraine müügi) või vähemalt selle põhimõtete hea tundmine on vajalik.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid dünaamilises kvaliteedile orienteeritud rahvusvahelises kontsernis. Loomulikult pakume ka head kompensatsioonipaketti, ametiautot ja teisi rahvusvahelises firmas töötamise eeliseid.

Lisainfo

Tunned huvi? Helista Mercuri Urvali konsultant Tarmo Müürsepale telefonil 667 1520 või vaata lisa www.dssmith.com/et/packaging/