2023-08-23 14:48:55

Projektikoordinaator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda

vee- ja jäätmemajanduse PROJEKTIKOORDINAATOREID.

Koordinaatorid asuvad tööle Euroopa Liidu toetusi vahendavasse üksusesse, mille ülesanne on korraldada erinevate keskkonnavaldkondade toetuste kasutamist.

Koordinaatorite peamine tööülesanne on menetleda vee- ja jäätmemajanduse valdkonna taotluseid ja järelevalvata toetust saanud projektide elluviimist.

Koordinaatorid osalevad taotluste hindamises ning pakuvad toetuse saajatele tuge projektide elluviimisel.

Ootused kandidaadile

Sobivatel kandidaatidel on kõrgharidus (eelistatavalt insener-tehniline või majanduse eriala), projektijuhtimise kogemus, väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus, oskus suhelda vajadusel ka inglise ja vene keeles, B-kategooria juhiluba.

Edukaks tööks pole vähetähtis ka korrektsus, pingetaluvus, algatus- ja analüüsivõime, otsustus- ja vastutusvõime ning meeskonnatöö oskus ja kogemus.

Kasuks tuleb ja eelise annab keskkonnaalane töökogemus, haldusmenetluse ja riigihangete praktiline kogemus ning Euroopa Liidu abi vahendamise kogemus.

Ettevõte pakub

Pakume võimalust mõjutada läbi oma töö looduskeskkonna hoidu, huvitavat tööd arenevas ja muutuvas organisatsioonis, asjatundlikku, avatud ja koostööd väärtustavat töökollektiivi, meeldivat töökeskkonda, erialast täienduskoolitust ja mitmekesist motivatsioonipaketti.

Palume saata oma CV ja motivatsioonikiri koos palgasooviga 19. detsembriks 2014. a e-posti aadressile personal[ät]kik.ee märgusõnaga “Koordinaator”. Lisainfo telefonil: 627 4175 või 627 4172.