2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIESINDAJA (VÄLISVÕRGUD)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiesindaja on motiveeriv, uuenduslik ja kasumile suunatud Wavini esindaja, kelle peaülesandeks on Wavini B2B müügi arendamine (projekteerijad, veevärgid, infrastruktuuriehitusfirmad).

Igapäevases töös lood uusi kliendisuhteid ja külastad aktiivselt olemasolevaid kliente, et arendada edukaks projektmüügiks vajalikke ärisuhteid kõigil tasandeil. Vastutad samuti müügi planeerimise ja plaanide täitmise, esitluste, seminaride ja teiste sarnaste tegevuste korraldamise eest.

Sinu töökoht on Tallinnas ning külastad kliente kogu Eestis. Ühena meie Eesti võtmeisikutest allud otse Wavini Eesti müügijuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sa oled väga energiline, dünaamiline ja aktiivne professionaal, kes soovib näha saavutada häid töötulemusi. Sa oled ärile suunatud, loov, järjekindel ja avatud uutele ideedele.

Sul on head läbirääkimis- ja esitlusoskused, oled varasemalt saavutanud edu infrastruktuuri- / äriprojektide müügi valdkonnas, tunned siirast huvi meie klientide vastu ning soovid end Wavinis pidevalt arendada. Veevarustus-, veepuhastus- või ehitusvaldkonna müügikogemus ja/või Eesti ehitusturu tundmine, hangetes osalemise kogemus ning tehniline või inseneriharidus annab kandideerimisel ja töös eelise.

Suhtled vabalt eesti ja inglise keeles. Vene keele oskus on eeliseks. Oled kogenud MS Office programmide kasutaja ja omad kehtivat juhiluba.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle stabiilset tööd ja karjäärivõimalusi dünaamilises kvaliteedile orienteeritud rahvusvahelises firmas. Loomulikult pakume ka head palka, ametiautot ja teisi rahvusvahelise firma eeliseid.

Lisainfo

Oled huvitatud? Vaata lisa www.wavin.com või helista Mercuri Urvalisse (konsultant Tarmo Müürsepp, telefon 667 1520). Soovid kandideerida? Saada oma ingliskeelne CV ning avaldus koos palgasooviga ja märgusõnaga ”Wavin” hiljemalt 25.11.2014. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.