2023-08-23 14:48:55

RISKI KOORDINAATOR Baltikumis ja Soomes

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutusvaldkonnaks on riskide juhtimine ja koordineerimine Eesti, Läti ja Soome kuues tehases vastavalt kontserni ning kohalikele regulatsioonidele ja nõuetele tööohutuse, kindlustusriskide ja keskkonnariskide kohta.Tööülesannete hulka kuulub ka regulaarne aruandlus, mis kajastab kontserni nõuete elluviimist, juhtumite raporteerimist ja analüüsi nimetatud tehastes.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat omab vähemalt bakalaureusetasemel inseneriharidust keskkonna, ergonoomika, tehnika, tootmise vms. lähedases valdkonnas ning nimetatud ülesannete täitmiseks sobivat töökogemust rahvusvahelisest tootmisettevõttest. Nõutav on kõrgtasemel inglise keele oskus ning valmidus sagedasteks tööreisideks Põhja-Euroopas.
Isiksuse poole pealt eeldatakse initsiatiivi ning tegevuste koordineerimise oskust, head analüüsivõimet, süstemaatilist tegutsemisstiili ning suhtlusoskust erinevate kultuuridega.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub mitmekesist tööd ja edasiliikumise võimalust rahvusvahelise organisatsiooni töökeskkonnas, täiendkoolitusi, turunõudlusele vastavat töötasu ja muid soodustusi.

Lisainfo

Töökoht Rakvere või Tallinna kontoris.