Töö kirjeldus
-restorani juhtimine ja vajalike tegevuste planeerimine
-ressursside efektiivse kasutamise tagamine
-menüüde koostamine ja koostöö tarnijatega
-hinnapakkumiste tegemine
-töö personaliga ja kõrgekvaliteedilise klienditeeninduse tagamine
-osakonna eesmärkide seadmine ja vastutus täitmise eest
-ressursside efektiivse kasutamise tagamine
-menüüde koostamine ja koostöö tarnijatega
-hinnapakkumiste tegemine
-töö personaliga ja kõrgekvaliteedilise klienditeeninduse tagamine
-osakonna eesmärkide seadmine ja vastutus täitmise eest
Ootused kandidaadile
-eelnev töökogemus teeninduse valdkonnas
-hea jookide tundmine
-hea suhtlemisoskus, pingetaluvus
-väga hea eesti ja inglise keele oskus
-kohusetundlikkus, ausus, täpsus, hea meeskonnatööoskus ning positiivne suhtumine oma töösse
-hea arvutikasutamise oskus
-kirg ja huvi toitlustusvaldkonna vastu
-hea jookide tundmine
-hea suhtlemisoskus, pingetaluvus
-väga hea eesti ja inglise keele oskus
-kohusetundlikkus, ausus, täpsus, hea meeskonnatööoskus ning positiivne suhtumine oma töösse
-hea arvutikasutamise oskus
-kirg ja huvi toitlustusvaldkonna vastu
Ettevõte pakub
-huvitavat ja vaheldusrikast tööd
-enesetäiendamis- ja arenemisvõimalust
-sõbralikku ja nooruslikku töökollektiivi
-konkurentsivõimelist töötasu
-enesetäiendamis- ja arenemisvõimalust
-sõbralikku ja nooruslikku töökollektiivi
-konkurentsivõimelist töötasu