2023-08-23 14:48:55

Koolipsühholoog

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Psühholoogi süsteemsed ja tulemuslikud tegevused soodustavad õpilase mitmekülgset arengut. Tema tegevuse mõjul on paranenud õpilaste, kooli töötajate ja perede toimetulek ja suhted. On hinnatud õpialse arenguvajadused ja rakendatud vajalikke tegevusi ning teraapilisi meetodeid.
Koolipsühholoogi töö eesmärgiks on kasvatuslikke eritingimusi vajavate laste arengu toetamine koostöös lapsevanemate ja haridustöötajatega, kaasates vajadusel teiste erialade spetsialiste. Samuti psüühilise distressi, psüühika- ja käitumishäirete, puuete ja riskikäitumise hindamine, leevendamine ja ennetamine.
Töö toimub pingelises ja muutuvas keskkonnas, kõrgendatud haavatavuse seisundis õpilastega.

Otsime kahte koolipsühholoogi ning tööaeg on graafiku alusel 8 tundi päevas. Tööaeg on paindlik ja jaguneb tööks õpilastega, nende tugivõrgustikega, isesesvaks tööks, koostööks teiste spetsialistidega ja enesetäiendamiseks.

Ootused kandidaadile

Vastavalt kutsestandardile.
Haridustase: magister
Hariduse valdkond: psühholoogia
Arvutioskus

Ettevõte pakub

Erialase täiendamise ja arenemise võimalust, kaasa rääkimist uute põhimõtetega kooli kujunemisele.
Mitmekesisust ja erialaseid väljakutseid.

Lisainfo

Kui Sa oled väljakutseid ja uuendusi otsiv ning vastava kvalifikatsiooniga innovaatiline inimene, palun saada oma avaldus, CV, haridust tõendavate dokumentide koopiad ja kaaskiri hiljemalt 29.11.2014.