Töö kirjeldus
- mikrobioloogilise kontrolli teostamine toorainest ja valmistoodangust;
- analüüside teostamine;
- kuumtöötlemise kontrollimine;
- tootmise üldhügieeni jälgimine;
- etiketitekstide ettevalmistamisel osalemine;
- degusteerimiste korraldamine.
- analüüside teostamine;
- kuumtöötlemise kontrollimine;
- tootmise üldhügieeni jälgimine;
- etiketitekstide ettevalmistamisel osalemine;
- degusteerimiste korraldamine.
Ootused kandidaadile
- erialane kõrgharidus;
- vähemalt kolmeaastane töökogemus toiduainetetööstuse ettevõttes;
- korrektsus, kohusetundlikkus.
- vähemalt kolmeaastane töökogemus toiduainetetööstuse ettevõttes;
- korrektsus, kohusetundlikkus.
Ettevõte pakub
- võimalust kaasa rääkida Eesti ühe pikemate traditsioonidega toidutööstusettevõtte arengus;
- püsivat töösuhet koos enesearendamisvõimalusi pakkuvate väljajkutsetega;
- huvitavat tööd ja võimalust töötada koos tegusa meeskonnaga;
- motiveerivat töötasu ning muid ettevõtte soodustusi.
- püsivat töösuhet koos enesearendamisvõimalusi pakkuvate väljajkutsetega;
- huvitavat tööd ja võimalust töötada koos tegusa meeskonnaga;
- motiveerivat töötasu ning muid ettevõtte soodustusi.