2023-08-23 14:48:55

Lennundus- ja merendusosakonna merendustalituse peaspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö võimaldab muuhulgas:
- kaasa rääkida ja anda oma panus meresõiduohutuse tagamisel ja sadamate, reisijate-, kaubaveo ning meretranspordi arendamisel;- juhtida valdkonda puudutava õigusloome väljatöötamist, koostöös sidusgruppidega valmistada ette eelnõusid ning koordineerida uute nõuete juurutamist;- kaasa rääkida ja anda oma panus Eesti merenduspoliitika rakendamisel;- analüüsida merendussektori kitsaskohti ning selle tulemusena töötada välja ja viia ellu vastavaid parendusmeetmeid;- kujundada Eesti seisukohti Euroopa Liidu, Rahvusvahelise Mereorganisatsiooni, jt rahvusvaheliste organisatsioonide algatustele ning osaleda kujundatud seisukohtade kaitsmises.

Ootused kandidaadile


- Õigusalane kõrgharidus (soovitavalt magistritase);- huvi merenduse vastu;- töökogemus kõrgharidust nõudval tööl õigus- või merendusvaldkonnas vähemalt 1 aasta;- soov panustada valdkonda puudutavasse õigusloomesse;- väga hea kirjalik ja suuline eneseväljendus- ja argumenteerimisoskus nii eesti kui inglise keeles;- algatusvõime ja loovus, s.h võime algatada uusi lahendusi, neid rakendada ning töötada iseseisvalt.

Ettevõte pakub

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis on võimalus teha huvitavat, vastutusrikast ning mitmekülgset tööd avatud ja teotahtelises meeskonnas, kujundades valdkondlikku transpordipoliitikat. Töö raames avaneb mitmeid võimalusi enesetäiendamiseks, Eesti jaoks olulise valdkonna arendamiseks ning suhtlemiseks valdkondlikke ekspertidega ja sidusgruppidega.

Lisainfo


 CV ja motivatsioonikiri põhjendusega, miks olete parim kandidaat sellele ametikohale, palume saata hiljemalt 17. oktoobriks 2014 Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi personaliosakonda e-posti aadressil cv[at]mkm.ee märksõnaks “merendustalituse peaspetsialist”. Töökoht asub Tallinnas. 

Lisainfo: Jaak Kaabel, lennundus- ja merendusosakonna juhataja, tel 6397 607, jaak.kaabel[at]mkm.ee või personaliosakonna peaspetsialist Heili Kärg, heili.karg[at]mkm.ee.