2023-08-23 14:48:55

DIGITAL MANAGER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Digital Manager'i põhitööks on turundus- ja reklaam online-kanalites: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google AdWords, Spotify, sotsiaalmeedia kampaaniate organiseerimine, partnerlussuhete korraldamine ja sisu tootmine sotsiaalmeedia kanalitele ning digitaalsete playlistide haldamine.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on töötanud sotsiaalmeedia või online-turunduse alal ja tunneb enamikku olulisematest digiplatvormidest (Facebook, Twitter, YouTube, Google). Oled kiire, iseseisev, ärivaistuga sotsiaalne inimene, hea läbirääkija, kes suudab hallata paralleelselt paljusid väikesi projekte ja ei karda organiseerimist ja vastutust. Eeldame, et naudid äritegemist ja turundust, oled avatud uutele ideedele ja samas harjunud ideid ka ise ellu viima. Tunned elementaartasemel digikanalite analüüsitööriistu, süsteeme ja töövahendeid (Google Analytics, MS Office, Adobe Photoshop, WordPress, HTML). Inglise ja eesti keele oskus ja verbaalne võimekus on kandideerimisel vajalikud, teise võõrkeele oskus (vene või soome) ja turundus- või online-turunduse alane haridus tulevad kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume ainulaadset võimalust töötatada maailma juhtivas muusikatööstus-ettevõttes esindamas väga tugevaid artiste ja kaubamärke, paljusid ärikontakte, huvitavat tööd iseseisvalt arendamaks Baltikumis uusi ärivaldkondi, rutiinivaba, dünaamilist ja nooruslikku keskkonda ning asjatundlike kolleegide tuge nii Eestis kui Soomes.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata oma CV ja vabas vormis avaldus hiljemalt 30. oktoobriks k.a. Täiendavatele küsimustele saad vastuse helistades Mercuri Urvali konsultandile Indrek Pajumaa’le telefonil 667 1520 või vaadates www.universalmusic.com