2023-08-23 14:48:55

ENERGIALAHENDUSTE PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks on parima energialahenduse väljatöötamine ettevõtte uutele ja olemasolevatele klientidele ning edukas projektide juhtimine. Sa töötad välja tehnilised lahendused ja koordineerid projekti käekäiku kuni selle valmimiseni. Teed tihedat koostööd müügiosakonnaga, osaled kliendikohtumistel ning oled asjatundlik partner nii kliendile kui oma projektimeeskonnale.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui sul on soojusenergeetika alane kõrgharidus ning vähemalt 5 aastane ehitusprojektide juhtimise kogemus. Sa oled võimeline tegema inseneritehnilisi arvutusi, läbi mõtlema tehnilisi lahendusi, koostama projektide eelarveid. Sul on lai tehniline silmaring ning suur huvi energeetika valdkonna ja arengute vastu kogu maailmas. Oled hea suhtleja ja läbirääkija, töös täpne ja iseseisev. Vajalik on väga hea eesti ja inglise keele oskus ning B-kategooria autojuhiload. Kasuks tuleb vene keele oskus ja CAD projekteerimise kogemus.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle huvitavat tööd kasvule orienteeritud rahvusvahelises ettevõttes. Võimalust töötada heas meeskonnas koos valdkonna professionaalidega, kasutada oma potentsiaali ning arendada. Kuulumist sportlikke eluviise ja ohutut töökeskkonda hindavasse kollektiivi ning saada osa mitmetest ettevõttepoolsetest soodustustest.