2023-08-23 14:48:55

LAN Võrgud / Suurkliendihaldur LAN / Telecom müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügijuht on vastutav YE LAN ja aktiivseadmete ning fiiberoptika tooteliinide müügi eest suurklientidele ja projektidesse. Ta on samuti vastutav tootejuht nimetatud tootegrupis.
Müügijuhi töö sisuks on olemasolevate klientidega aktiivselt suhtlemine ning uute müügikanalite ja projektide leidmine. Samuti on väga olulisel kohal suhtlemine tarnijatega.

Ootused kandidaadile

Otsime sind, kui Sul on eelnev töökogemus IT süsteemilahenduste müügi valdkonnas ning põhjalikud teadmised IT lahenduste projektimüügist. Mõistad IT võrkude rajamisest, kaabeldusest, fiiberoptikast ja automaatikast rääkida ning tunned fiiberoptikat, aktiiv- ja LAN seadmeid. IT installatsioonide projektimüük ei ole Sulle võõras ja kindlasti on Sul tehniline taust telekommunikatsiooni või elektroonika valdkonnas.
Oled osav läbirääkimistes ja müügitehingute sõlmimises ja suudad vajadusel oma tööd teha ka Inglise keeles, kasuks tulevad ka vene ja/või soome keele oskus. Loominguline lähenemine ülesannete lahendamisel käib asja juurde ning autojuhiluba on Sul kindlasti tagataskus juba olemas.
Tulemused ja vastutus on Sulle tähtsad ning suhelda meeldib nii klientide, tarnijate kui kolleegidega.

Ettevõte pakub

Meiega liitudes pakume sulle koolitusvõimalusi, väljakutset töötada rahvusvahelises ettevõttes, kus on ees ootamas fantastilised ja kokkuhoidvad kolleegid. Meeleolukad firmapeod, suurepärane kohviaparaat ja kosutav joogivesi ootavad just Sind!