2023-08-23 14:48:55

Autojuht/ taksojuht

CVKeskus.ee klient
700 - 1200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsid Tööd Autojuhina ning omad B-kategooria juhilube? Siis on see Sinu parim vōimalus. Seoses töökoormuse tõusuga vajame oma ettevōtesse
kogemustega ja kogemusteta Taksojuhte
Töö sisuks on kliendi turvaline toimetamine sihtkohast lähtekohta. Töö toimub valdavas osas Tallinnas ning Harjumaal. Kontor asub mustamäel.

Ootused kandidaadile

Taksojuhina töötamisel on vaja läbida koolitus ehk saada kutsetunnistus. Järgmine koolitus, nii eesti kui vene keelne, algab 13.10.14ning kestab 5 päeva ning maksab 100€ (võimalik sõlmida meiega koolituskulude osalist hüvitamist, mille raames maksame poole kinni ning pool tasub kandideerija ise koolituse viimasel päeval või siis töötuna töötukassas arvel olles uurida nendelt koolituse eest tasumise kaasabi kohta. NB:kohtade arv on piiratud, vajalik etteregistreerimine. Peale koolituse läbimist on võimalik asuda tööle. Juhtimisõigus peab olema vähemalt kaks aastat. Samuti vaja saada tervisetõend. Töötamine graafiku alusel, vahetused kestavad 12h. Eesti keele oskus vajalik, vähemalt B1 tase!

Ettevõte pakub

Pakume 24/7 eetritööd.
Korralikke, ruumikaid ning säästlikke sõidukeid (diisel, gaasi või hybriid ajamil töötavaid sõidukeid, nii manuaal, kui automaat kastiga).
Lepinguline töösuhe(Töötasu on 33% kassast ehk sõltuvalt 800-1500€) - olulisel määral sōltub oskusest Tallinnas orienteeruda ning suutlikusest saadud teadmisi rakendada tööalaselt.
Samuti võimalik töötada FIE vormis ehk nn autorendi variandi korras- siis jääb kassa vahetult peale tööpäeva lõppu Taksojuhi kätte.
Ettevõtte poolt täisvarustuses Takso ning vōimalus sõita ka Taksot oma autoga. " Uuri Lisa"
Lepinguliste klientide baas!

Lisainfo

Töötada on võimalik nii täis kui osalise tööajaga. Lisainfot uuri Esmaspäevast Reedeni ajavahemikul 9.00-18.00 Telefon: 5040123 Мы говорим по Русски- 5040123 Понедельник-Пятница 9.00-18.00 Есть возможность курсов на русском языке!