2023-08-23 14:48:55

PLANEERIJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Planeerija peamisteks tööülesanneteks on tagada tootmisprotsessi efektiivne planeerimine, tootmisplaanide koostamine,ressursside planeerimine ning analüüs nende kasutamisest. Ta koostab tootmisplaani vastavalt klienditellimustele ja jälgib plaani täitmist. Planeerija lahendab jooksvaid probleeme ja jagab planeerimisalast operatiivinfot asjaosalistele. Planeerija töötab kliendijuhi meeskonnas.

Ootused kandidaadile

Hea kandidaat on lõpetanud rakenduskõrgkooli või ülikooli. Et selles töös edukas olla, tuleb õppida kasutama majandustarkvara MONITOR, mõistma kliendi vajadusi ja tootmise võimalusi. Eduks on vajalik majanduslik-, logistika-, tootmise- või finantsharidust. Hädavajalik on hea inglise keele oskus. Kliendihaldurite ja klientidega toimub suhtlemine inglise keeles. Kasuks tuleb vene keele mõistmine.

Ettevõte pakub

Tööalast koolitust;
huvitavat ja vastutusrikast tööd;
meeldivaid, koostöövalmis kolleege;
rahvusvahelisi koostöö kogemusi.
Töötasu, mis sõltub kandidaadi kompetentsidest, eelnevast professionaalsest kogemusest ja töö tulemustest

Lisainfo

Kui soovid end äriliselt uuele tasemele tasemele viia ning aidata meie klientidel areneda koos meiega, siis sobivale kandidaadile pakume eneseteostust ja arenguvõimalusi meie tugevas rahvusvahelises ettevõttes.
Kui tundsid eelpool kirja pandus vähemalt osaliselt ära ennast, siis palun kandideeri!