2023-08-23 14:48:55

Kinnisvaramaakler

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on usaldusväärsete kliendisuhete loomine ja arendamine ning kinnisvaratehingute lõpuleviimine. Sa märkad ja realiseerid potentsiaalseid tehinguvõimalusi, nõustad kliente, pead läbirääkimisi, sõlmid lepinguid ning valmistad ette ja korraldad tehinguid. Sinu töö tulemuslikkuse näitajateks on tehingute arv, kvaliteetne teenus ja klientide rahulolu. Sinu töö loomulikuks osaks on turuinfo kogumine ja analüüsimine ning koostöö oma kolleegidega olulise info jagamisel.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on kõrgharidus ja müügikogemus. Varasem kinnisvaramaaklerina töötamise kogemus tuleb kasuks, kuid see pole kriitiline kandideerimise eeldus. Oluline on, et Sa oled initsiatiivikas, läbilöögivõimeline, püsiv, armastad klienditööd ja tunned rahulolu tulemuste saavutamisest. Töö maaklerina nõuab Sinult suurepärast suhtlemisoskust, viisakust, esinduslikkust, korrektsust ja usaldusväärsust. Meeskonda oodatakse koostööd väärtustavat ja pühendunud töökaaslast.

Ettevõte pakub

LVM Kinnisvara pakub Sulle võimalust realiseerida end põnevas kinnisvaravaldkonnas hea mainega ja tugevas ettevõttes. Ettevõte pakub Sulle korralikku väljaõpet, turundustuge ning hästitöötava ja professionaalse meeskonna toetust. Sinu teenimisvõimalused on väga head ning on seotud tugevalt tulemuslikkusega.