2023-08-23 14:48:55

Rõõmsameelne kliendihaldur

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kliendihaldur võtab vastu ja edastab tellimused tootmisele, vastavalt tootmisest saadud infole kinnitab tellimused klientidele, koostab ja väljastab arveid, suhtleb erinevate osakondadega kauba saatmist puudutavates küsimustes ning vahendab vajalikku informatsiooni klientidele, koostööpartneritele ja kolleegidele.

Ootused kandidaadile

Töö eeldab tahet ja oskust suhelda ning teha koostööd, täpsust ja rutiinitaluvust.

Kandideerima on oodatud koostöövalmid ja hea suhtlemisoskusega positiivse ellusuhtumisega inimesed, kellel on omandatud vähemalt keskharidus ning kelle keeleoskus (väga heal tasemel eesti ja inglise keel) võimaldab meie klientidega korrektselt ja arusaadavalt suhelda ka kirjalikult.

Eeldame head arvuti kasutamise oskust (MS Office, eriti Excel).

Kasuks tuleb eelnev kogemus tootmisettevõttes kliendisuhtluse alal ning lisaks eesti ja inglise keelele mõne võõrkeele oskus mida räägitakse üle maailma Ensto üksustes (vaata Ensto kodulehelt "Ensto companies around the world")

Ettevõte pakub

Pakume palju ja huvitavat tööd rahvusvahelise kontserni Keilas asuvas üksuses, tööalaseid koolitusi, sõbralikke töökaaslasi, kaasaegseid töötingimusi, soodustingimustel sportimisvõimalust, oskustele ja tööle vastavat töötasu ning vastavalt Enstos töötatud ajale ka täiendavat talvepuhkust.

Lisainfo

Kandideerimine toimub läbi CV Keskuse kuni 21.augustini ja palume ära märkida CV-s oma palgasoov.
Sobilike kandidaatidega võetakse ühendust hiljemalt 27.augustil 2012.a. Äraütlevaid vastuseid konkursi esimeses etapis ei saadeta.

www.ensto.ee