2023-08-23 14:48:55

ESINDUSKAUPLUSTE KETI JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Esinduskaupluste keti juht korraldab Eestis, Lätis ja Leedus asuvate poodide edukat äri, jälgib, et tooted jõuaksid parimal moel jaeklientideni, hoogustab kauplustevahelist koostööd, analüüsib konkurentsi turul ning tegutseb parima tulemuse nimel.

Ootused kandidaadile

- keti müügi- ja kasumieesmärkide seadmine ning nende saavutamise juhtimine
- ärianalüüsid ning parimate praktikate kohaldamine vastavalt
- hinna- ja müügistrateegiate väljatöötamine
- poejuhatajate värbamine, koolitus, vajadusel juhendamine
- NIKE jaeturunduse juhtimine kauplusteketi raames

Oled sobiv kandidaat, kui oled särasilmil valmis panustama NIKE kaubamärgi edusse, valdad äri analüüsi-poolt, oled tegelenud brändijuhtimisega ja/või juhtinud eelnevalt jaekaubandusettevõtet või poodide ketti. Kindlasti on Sul kõrgem haridus ning valdad töökeelena eesti- ja inglise keelt, vene keele oskus tuleb kasuks. Töökohustused nõuavad valmisolekut sagedasteks ametireisideks Balti riikides.

Ettevõte pakub

Kauplusteketi juhina saad enda kasutusse auto ametisõitudeks, korraliku töötasu, liikuva ning suhtlemist pakkuva töö ja meeskonna, kellega koos püstitatud eesmärke täita.

Lisainfo

Kandideerimiseks kirjuta, miks oled just Sina parim, kes NIKE Esinduskaupluste ketti Baltikumis juhtida võiks ning saada CV e-posti aadressile pille(a)areserv.ee või kandideeri CV Keskuse kaudu.