2023-08-23 14:48:55

ALLHANKE MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu väljakutseks on avarada tänaseid perspektiive - leida uusi kliente globaalsetel turgudel. Sinu töö peamiseks eesmärgiks on korraldada AS Bestneti tootmismasinate võimaluste alusel allhanketööde müük. Sa lood aktiivselt kontakte uutel ja olemasolevatel turgudel, pead läbirääkimisi, teed hinnapakkumisi- ja kalkulatsioone. Sa vastutad allhanke projektide koordineerimise eest tootmisega ja otsese kliendisuhtluse eest projekti käigus. Sinu töö tulemuslikkuse näitajateks on äritulemused, kvaliteetne teenus ning klientide rahulolu.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on kogemus tootmisega seotud müügis. Sa oled läbi rääkinud ja juhtinud projekte, kokku puutunud tööde ja ressursside müügiga. Sul on tehniline kõrg- või eriharidus ja tehniline taip kalkulatsioonide tegemiseks. Kasuks tulevad teadmised ja kogemused masinehituse ja/või metallitööstusest. Sind eristab soov saavutada tulemusi, ise müüa ja läbirääkida ning erinevate klientidega suhteid luua ja hoida. Sa oled innovaatiliste ideedega, mida realiseerid koos meeskonnaga, leiad lahendused mittestandardsetes olukordades. Tööks on vajalik hea inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Tulemuslikule müügijuhile pakub ettevõte korralikku palka ning tulemuspõhist tasustamisskeemi, võimalust ennast teostada tehniliselt väljakutsuvate teenuste müügis ning arendada äri erinevatel turgudel.