2023-08-23 14:48:55

Tootejuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sandmani Grupi AS otsib oma meeskonda taibukat ning säravat tootejuhti väikeste kodumasinate tootegrupile tähtajalise töölepinguga lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asemele. Suurepäraste tulemustega tootejuhile pakume võimalusel koostöö jätkumist!

Sinu töö eesmärgiks on koduelektroonika sisseostu ning müügi tulemuslik koordineerimine. Oluline on hoida olemasolevaid suhteid ja leida uusi potentsiaalseid tarnijaid ning kliente. Pead koostama sobiva tooteportfelli, planeerima ning tagama piisava ja õieti ajastatud kaubavoo müügieesmärkide saavutamiseks. Suhtled pidevalt tarnijatega erinevatest Euroopa riikidest kui ka Eestist. Oled teadlik turu vajadustest ja ootustest ning reageerid neile õigeaegselt.
See on põnev ja väljakutsete ja rohke töö. Pead olema strateeg, analüütik ja müügimees ühes isikus. See ei ole Sulle lihtsalt töö, Sa pead seda nautima, ainult nii on võimalik saavutada püstitatud eesmärgid koostöös tarnijate ja klientidega.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui Sul on kõrgharidus, vähemalt 2 aastane eelnev erialane töökogemus (soovitavalt väikeste kodumasinate alal) ning arusaam tootejuhtimisest, kui tervikust. Oled hea läbirääkija, julged otsuseid vastu võtta ning oled tulemustele orienteeritud. Töö eeldab Sinult analüütilist ja ärilist mõtlemist, suurepärast planeerimis- ja organiseerimisoskust, samuti head pingetaluvust. Tööks vajad väga head eesti, inglise ja vene keele ning arvuti kasutamise oskust.

Ettevõte pakub

Sandmani Grupi AS pakub Sulle võimalust saavutada edu ja suunata oma isiklikku karjääri koduelektroonika kaupade alal juhtivas ettevõttes. Tasuks tulemusliku töö eest maksame Sulle väärilist töötasu ning anname abiks oma meeskonna toetava õla.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume Sul saata pildiga CV ning motivatsioonikiri teemal „ Mina olen parim tootejuht“