2023-08-23 14:48:55

Keevituserialade kutseõpetaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Praktilise väljaõppe läbiviimine kooli õppetöökodades keevituseriala ja keskkonnatehnika eriala õpilastele.

Ootused kandidaadile

Kutseõpetaja kvalifikstsiooninõuetele vastavus :
1. Kutsepedagoogiline või muu pedagoogiline kõrgharidus õpetatavate õppekavade valdkonnas ja vähemalt kolmeaastane erialase töö staaź õpetataval kutse-, eri- või ametialal ja läbitud 320t. kutsepedagoogika kursus või
2. Kõrg- või keskeriharidus õpetatavate õppekavade valdkonnas, vähemalt kolmeaastane erialase töö staaź ja jätkuv erialane töö õpetataval kutse-, eri- või ametialal.

Praktilise töö kogemus keevitajana.

Ettevõte pakub

Heade erialaste oskustega töötajale, kes on motiveeritud tegema oma tööd kvaliteetselt ja vastutustundega konkurentsivõimeline palk. Kaasaegsed töötingimused vastvalminud uues õppetöökojas. Korraline puhkus talvisel koolivaheajal ja juuli kuus suvel. Erialane täiendkoolitus (ka välisriikides).

Lisainfo

Töötamine valdkonnajuhi/juhtivõpetaja alluvuses, kes planeerib valdkonna õpetajate töökoormuse jaotuse kuude lõikes, garanteerib vajalike töövahendite ja materjalidega varustatuse praktilise väljaõppe perioodideks, peab sidet tööandjate ja kutseliitudega, aitab ettevalmistada õpilasi kutseeksamiteks, vabariiklikeks konkurssideks. Suunab õpetajaid täiendkoolitustele, õppekäikudele õpilastega, teeb koostööd kooli teiste valdkondade juhtidega.