2023-08-23 14:48:55

Portjee-turvamees

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume tööd pikemaks perioodiks, madalhooajal (sügis-talv) osalise tööajaga (koormus 0,3-0,7) ja suvehooajal (juuni-august) täistööajaga. Paindlik töögraafik sisaldab öiseid ja päevaseid vahetusi. Sobib hästi üliõpilastele.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on hea võõrkeele- ja suhtlemisoskusega, kohusetundlik , aus, iseseisva mõtlemisega ning orienteeritud kogu meeskonna headele töötulemustele. Soovib olla klienditeenindaja ja igapäevaselt täidab oma tööülesandeid korrektselt, s.t teenindab kliente olenemata päevast ja kellaajast sõbralikult ning viisakalt, tegeleb klientide pagasiga (pagasiruumis), osaleb klientidega seotud probleemolukordade lahendamisel ja tagab et kliendid tunneks ennast hotellis viibides turvaliselt. Korraldab parkimist hotelli parklakohtadel. Abistab administraatorit klientide teenindamisel ja osaleb konverentsiruumide ettevalmistamisel ning täidab muid jooksvaid ülesandeid. Sobiv kandidaat suudab klientidega suhelda lisaks eesti keelele veel soome, vene ja inglise keeles (minimaalselt vajalik kahe võõrkeele oskus). On füüsiliselt heas vormis ning korrektse välimusega.

Ettevõte pakub

Kaasaegset töökeskkonda, sõbralikku kollektiivi ja töötulemustest sõltuvat palka.

Lisainfo

Kui soovid kandideerida, siis palun saada oma CV koos palgasooviga hiljemalt 15.septembriks 2011.a.
(NB! ilma tegeliku keeleoskuseta pole mõtet kandideerida, vestlusel toimub keeleoskuse kontroll/lühivestlus võõrkeeltes)
Vestlusvooruks sobivate kandidaatidega võetakse ühendust alates 02.09.2011.a.