2023-08-23 14:48:55

135/136 serifikaati omav MIG/ MAG keevitaja

CVKeskus.ee klient
11 - 13 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Vajame kahte soome keeles suhtlevat MIG/MAG teraskonstruktsioonide keevitajaid valuteraskonstruktsioone valmistavatesse tehasesse Salosse Soome. Keevitajate tööylesannneteks on rasketes asendites nii musta valuteras kui happekindlate roostevate valuteras detailide parandus keevitused. Keevitajad peavad suhtlema vabalt soome keeles kontrollijate ja töödejuhatjaatega.

Ootused kandidaadile

Kandidaat peab:
- omama kehtivat 135/136 sertifikaati
- omama 3-25mm paksuste teraste (soovitavalt valuteraste) MIG/MAG keevituse ja koostamise 3-5 aastast töökogemust metallkonstruktsioone valmistavas tehases
- oskama lugeda keevitus- ja koostejooniseid
- HÄSTI OSKAMA SOOME KEELT SUHLUSTASANDIL
- olema karske, täpne, koostöö võimeline

Kasuks tuleb:
- terase valutehase töökogemused
- isikliku auto kasutamis vöimalus
- turvalisus- ja tuletöökaardi olemasolu

Ettevõte pakub

Lepingut Soome firmas, töötasu ja lisasid Soome tehnoloogiatööstuse kollektiivlepingu(TES) järgi. Aitame Soomes ametkondadega suhtlemisel ja samuti elamispinna leidmises. Töökohtadel pakume korralikke töötamis- ja tööohutustingimusi.

Lisainfo

CV-s või kaaskirjas kindlasti tuua välja eelnevad töökohad, konstruktsioonide kirjeldused, materjalide paksused, keevitusprotsessid, millega keevitasite.
Samuti eri materjalide keevitusoskused ja teiste metallitööde oskused.
LISADA (kui on) KINDLASTI SERTIFIKAATIDE KOOPIAD! info(ätt)barona.ee
INFO:
Energiateollisuuden laitevalmistuksessa entistä tärkeämpään asemaan ovat nousseet tuotteisiin jo kolmen vuosikymmenen ajan kuuluneet staattorin rungot.
Aiemmin lähes pelkästään sähkömoottoreissa käytetyt valukappaleet päätyvät yhä useammin energian tuotantoon esimerkiksi tuulivoimaloiden generaattoreihin.
Toimittaa valuja puu- ja paperiteollisuuden laitevalmistajille sekä valmiiksi koneistettuja komponentteja metsäkoneiden ja puutavaranostureiden valmistajille.
Tuottaa valuosia offshore- ja laivanrakennusteollisuuden vaativiin sovelluksiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi diesel-moottoreiden ja potkurilaitteiden osat. Laivojen voimansiirrossa osat joutuvat kovimpaan mahdolliseen testiin, minkä vuoksi osat ovat useimmiten
luokituslaitosten hyväksymiä. Osoituksena yhtiön laadusta ja ammattitaidosta on maailman johtavien dieselkoneita ja potkurijärjestelmiä valmistavien yritysten luottamus.