2023-08-23 14:48:55

Maanteeameti lõuna regiooni liiklusregistri Tartu büroo spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Spetsialist täidab erinevaid tööülesandeid sõidukite (mootorsõiduki, haagise, maastikusõiduki, väikelaeva, alla 12-meetrise laeva ja jeti - edaspidi "sõiduk") registritoimingute ja juhilubadega seotud toimingute valdkonnas.
- teostab sõidukitega seotud registreerimistoiminguid selleks ettenähtud korras ja vastavalt Eesti Vabariigis kehtivale seadusandlusele.
- sisestab juhiloa andmed juhiloa vahetamisel ja juhiloa väljastamisel arvuti andmebaasi, kontrollib vastavasisuliste õiendite, tõendite jt. nõutavate dokumentide olemasolu, õigust ja seaduslikkust ning arhiveerib need.
- registreerib juhiloa taotlejad teooria- ja sõidueksamile.
- kontrollib esitatud dokumentide õigsust ja seaduslikkust.

Ootused kandidaadile

- kesk- või kutsekeskharidus (soovitav tehniline)
- keelteoskus: eesti keele oskus kõrgtasemel ja ühe võõrkeele (eelistatavalt vene, inglise keel) oskus kesktasemel ametialase sõnavara valdamisega
- isikuomadused: algatusvõime ja loovus, analüüsivõime, otsustus- ja vastutusvõime, usaldusväärsus ja täpsus, eneseväljendus- ja suhtlemisoskus, meeskonnatöö oskus
- muud oskused: arvutikasutamise oskus (Word, Excel) töökohustuste täitmiseks vajalikul tasemel.

Ettevõte pakub

- huvitavat ja vastutusrikast tööd kaasaegses töökeskkonnas
- eneseteostuse- ja arenguvõimalusi
- täienduskoolitust

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata CV koos kaaskirjaga hiljemalt 31.08.2011 läbi CV-Keskuse või Maanteeameti lõuna regiooni aadressil Veski 23, 51005 Tartu või e-posti aadressile ylle.tali[ät]mnt.ee.
Lisainfo liiklusregistri Tartu büroo telefonil 738 3850.